Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tamir edildiğini görmek

Rüyada ev tamir edildiğini görmek

Rüyada ev tamir edildiğini görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev tamir edildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işarettir.

Rüyada tamir edilen ev görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, rakiplerine yenileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Rüyada ev tamir ettirmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Rüyada evi tamir ettirmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada televizyon tamir ettirmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments