Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tamir edildiğini görmek

Rüyada evin tamir edildiğini görmek

Rüyada evin tamir edildiğini görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin tamir edildiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Rüyada evin içini tamir ettirmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük tamir ettirmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, maddi yükünün artacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet eder.

Rüyada çizme tamir ettirmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments