Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski araba tamir ettirmek

Rüyada eski araba tamir ettirmek

Rüyada eski araba tamir ettirmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, başka işler deneyeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada eski araba tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski araba tamir ettirmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada arabayı tamir ettirmek mal ve para biriktireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat tamir ettirmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek onların güvenini sarsacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük tamir ettirmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments