Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, afiyette olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak her geçen gün sorunların artacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamir etmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments