Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap satın aldığını görmek

Rüyada çorap satın aldığını görmek

Rüyada çorap satın aldığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, eğleneceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada çorap satın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada çorap satın aldığını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çorap satın almak çok büyük zorluklar çekeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni çorap satın almak şansının kendisinden yana gideceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorap satın almak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada çorap aldığını görmek kazancının günden güne artacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının çorap aldığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sağlığını geri kazanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinden çorap aldığını görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, makamını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin çorap aldığını görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments