Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarp satın aldığını görmek

Rüyada eşarp satın aldığını görmek

Rüyada eşarp satın aldığını görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, başarılarının devamının geleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşarp satın aldığını gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada eşarp satın aldığını görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada eşarp aldığını görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada eşarp hediye aldığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada kavun satın aldığını görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker satın aldığını görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber satın aldığını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet eder.

Rüyada ev satın aldığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla satın aldığını görmek yeni siparişler alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments