Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates satın aldığını görmek

Rüyada patates satın aldığını görmek

Rüyada patates satın aldığını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Rüyada patates satın aldığını gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Rüyada patates satın aldığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates satın almak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates aldığını görmek kızı olanların da gelin edeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada çanta satın aldığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine yorulur.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir satın aldığını görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada süt satın aldığını görmek yaşamının da düzene gireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments