Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise kısaltmak

Rüyada elbise kısaltmak

Rüyada elbise kısaltmak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, adaletin geleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet eder.

Rüyada elbise kısaltmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kısa siyah elbise giymek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kısa elbise görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet eder.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada kısa kollu elbise giymek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada siyah kısa elbise giymek esenliğe ve feraha kavuşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise kısaltmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments