Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa yeşil elbise giymek

Rüyada kısa yeşil elbise giymek

Rüyada kısa yeşil elbise giymek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret eder.

Rüyada kısa siyah elbise giymek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, günaha gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada kısa kollu elbise giymek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kısa elbise giymek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek idealist kimse olacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa elbise giymek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına rivayet eder.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunların atlatılacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments