Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa elbise görmek

Rüyada kısa elbise görmek

Rüyada kısa elbise görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işarettir.

Rüyada kısa elbise gördüyseniz:

  • Biraz daha sabredin.

Rüyada kısa elbise görmek hararetli olayların meydana geleceğine, adım atarken çok zorlanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise kısaltmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok sevineceğine, darlık içine düşeceğine delalettir.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kısa elbise giymek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada kısa kollu elbise giymek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, imkânların günden güne azalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sürekli yerinde sayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments