Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kısa elbise giymek

Rüyada siyah kısa elbise giymek

Rüyada siyah kısa elbise giymek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kısa elbise giymek gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Rüyada siyah kısa elbise giymek düşmanlarının güçleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada kısa siyah elbise giymek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kollu elbise giymek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada kısa elbise giymek kazancın artmasına, kazancını katbekat arttıracağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments