Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa beyaz elbise giymek

Rüyada kısa beyaz elbise giymek

Rüyada kısa beyaz elbise giymek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada kısa elbise giymek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kısa elbise giymek ona göre davranacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulur.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek sorunların artacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalettir.

Rüyada kısa kollu elbise giymek rahat bir nefes alacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek kolaylıklara kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına tabir olunur.

Rüyada kısa siyah elbise giymek keyfinin olmayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments