Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık cezaevi görmek

Rüyada açık cezaevi görmek

Rüyada açık cezaevi görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada açık cezaevi gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Rüyada açık cezaevi görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işarettir.

Rüyada açık cezaevine girmek helal lokma yiyeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini cezaevinde görmek ister istemez çok üzüleceğine, rahat yüzü göreceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine girmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada yakınını cezaevinde görmek hem eğleneceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini cezaevinde görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments