Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını cezaevinde görmek

Rüyada yakınını cezaevinde görmek

Rüyada yakınını cezaevinde görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada yakınını cezaevinde gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada yakınını cezaevinde görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına inanılır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, ölümcül hastalıklara işaret alamet etmektedir.

Rüyada cezaevindeki birini görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevinden çıkmış birini görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinde namaz kılmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinde olmak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Rüyada cezaevindeki birinin çıktığını görmek başarısının artacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments