Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini cezaevinde görmek

Rüyada kendini cezaevinde görmek

Rüyada kendini cezaevinde görmek sorunların kalmayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini cezaevinde gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada eşinin cezaevine girmek maddi olarak çok rahat edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini cezaevinde görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevi arabası görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada cezaevinde olduğunu görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Rüyada cezaevinde girmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada cezaevinde kavga etmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada cezaevinden çıkmış birini görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments