Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle sigara içmek

Rüyada anneyle sigara içmek

Rüyada anneyle sigara içmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Rüyada anneyle sigara içmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada annenin yanında sigara içmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işarettir.

Rüyada annemle sigara içmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle sigara içmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada efkarlı sigara içmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tersten sigara içmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, olaylı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sigara içmek istemek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sigara içmek eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, onların kıymetini bileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments