Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, huzur içinde yaşayacağına, yardımda bulunacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek bazı radikal kararlar alınacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek şifa edineceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada yüz yalamak ruhlarına mevlit okutacağına, büyük tartışmalara gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Rüyada köpek yaladığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada kemik yalamak işinden ve parasından olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments