Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanı yalamak

Rüyada adet kanı yalamak

Rüyada adet kanı yalamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı yalamak gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada adet kanı yalamak aç kalacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Rüyada adet kanını yıkamak hileli bir işle karşılaşılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet kanının aktığını görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Rüyada adet kanı yıkamak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet eder.

Rüyada adet kanı silmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, geçim kaygısı duymayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada adet kanı temizlemek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada adet kanı olmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments