Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta kına görmek

Rüyada ayakta kına görmek

Rüyada ayakta kına görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, büyüleyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta kına gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Rüyada ayakta kına görmek büyük kazançlar sağlayacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayakta kına görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada ayakta bebek görmek yarasını saracağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hileye, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ayakta durmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan vurulmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, arkadaştan görülecek faydaya, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta açık yara görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments