Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, para pul sahibi olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına inanılır.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek bankadaki hesabının kabaracağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yakında hedefine ulaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek nimetin çoğalacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments