Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarının çıktığını görmek

Rüyada tırnaklarının çıktığını görmek

Rüyada tırnaklarının çıktığını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, evi yoksa ev alacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının çıktığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada yeni tırnak çıktığını görmek geniş rızık elde edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, geleceğinin parlak olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarının çıktığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının çıktığını görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklara bakmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments