Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tırnak çıktığını görmek

Rüyada yeni tırnak çıktığını görmek

Rüyada yeni tırnak çıktığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni tırnak çıktığını gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada yeni tırnak çıktığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının çıktığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işarettir.

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağının çıktığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalettir.

Rüyada yeni dişin çıktığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni diş çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, gelirinden yana memnun olacağına işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments