Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnağını uzun görmek

Rüyada el tırnağını uzun görmek

Rüyada el tırnağını uzun görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada el tırnağını uzun gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Rüyada el tırnağını uzun görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağını uzun görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun tırnak görmek para ve zaman ayıracağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun tırnak görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada uzun tırnak kesmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments