Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge yakmak

Rüyada süpürge yakmak

Rüyada süpürge yakmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada süpürge yakmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Rüyada süpürge yakmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, her zaman neşeli olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yeteneklerini geliştirmeye yorulur.

Rüyada süpürge vermek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski süpürge görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çali süpürge görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada süpürge satın almak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek aradığı aşkı bulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments