Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgesi görmek

Rüyada süpürgesi görmek

Rüyada süpürgesi görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayallerine kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada süpürgesi gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada süpürge sapı görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürge otu toplamak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, terfi alacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürge faraş görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada süpürge tarlası görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalettir.

Rüyada süpürge otu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi süpürge görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge kürek görmek kötü gününü de paylaşacağına, işe zorla gidip geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle uçmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments