Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sallayanı görmek

Rüyada el sallayanı görmek

Rüyada el sallayanı görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, dinden çıkacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada el sallayanı gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Rüyada el sallayan birini görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Rüyada el sallandığını görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini el sallarken görmek işlerin düzgün gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada el sallayan görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada el sallayanı görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bina sallanması görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada dişin sallandığını görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havada sallanmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments