Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini el sallarken görmek

Rüyada birini el sallarken görmek

Rüyada birini el sallarken görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, rahata kavuşmaya, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, servet sahibi olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada birini el sallarken gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada el sallayanı görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada el sallayan birini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Rüyada el sallayan görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada el sallandığını görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birini el sallarken görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kendini sallanırken görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada ev sallandığını görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments