Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina sallanması görmek

Rüyada bina sallanması görmek

Rüyada bina sallanması görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, kimseyle konuşmayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kazancının yerine gelmesine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalettir.

Rüyada bina sallanması gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Rüyada sallanan bina görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, lüksünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina sallanması görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın sallanmasını görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina sallandığını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, düzenli bir işe girileceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın sallandığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada binaların sallandığını görmek başarısının azalacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem sallanması görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evin sallandığını görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments