Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sallandığını görmek

Rüyada el sallandığını görmek

Rüyada el sallandığını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada el sallandığını gördüyseniz:

  • Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar bazı konularda format değişikliği yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada birini el sallarken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına yorulmaktadır.

Rüyada el sallandığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada el sallayanı görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada el sallayan görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, canını sıkılacağına inanılır.

Rüyada el sallayan birini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada salih kimseler görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarından arınacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalettir.

Rüyada salli suresini okumak sabırla hayatına devam edeceğine, ömrünün uzun olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments