Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sallayan görmek

Rüyada el sallayan görmek

Rüyada el sallayan görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada el sallayan gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Rüyada el sallayan görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada el sallayan birini görmek kaybettiği şeyi bulmasına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada el sallandığını görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada el sallayanı görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini el sallarken görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken sallanmak kar elde edileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada salih ismi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine inanılır.

Rüyada incir ağacında sallanmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, başarılarının katlanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments