Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sallayan birini görmek

Rüyada el sallayan birini görmek

Rüyada el sallayan birini görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, eşlerin boşanacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el sallayan birini gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Rüyada el sallandığını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok mutlu olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada el sallayan birini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada el sallayan görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada el sallayanı görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Rüyada birini el sallarken görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada diş sallanması görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eşyaların sallandığını görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada hamakta sallandığını görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments