Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada sallanmak

Rüyada havada sallanmak

Rüyada havada sallanmak zorluğa düşeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada havada sallanmak gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada havada iple sallanmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havada sallanmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada salih kimseler görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltukta sallanmak işlerin sarpa saracağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada caminin sallandığını görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıda sallanmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan sallanmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments