Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elişi yaparken görmek

Rüyada elişi yaparken görmek

Rüyada elişi yaparken görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elişi yaparken gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Rüyada el üstünde taşınmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bir hocanın elini öpmek işlerin yolundan çıkacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, neşeleneceğine delalettir.

Rüyada teyzenin elini öpmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli sargılı görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada elini cam kesmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların çabucak halledileceğine inanılır.

Rüyada eli yanmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli kurtlanmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments