Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el öpüp barışmak

Rüyada el öpüp barışmak

Rüyada el öpüp barışmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada el öpüp barışmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Rüyada el öpüp barışmak üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanlarınla barışmak para ve makam sahibi olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak barışmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işarettir.

Rüyada düşman olduğun biriyle barışmak korkularının yok olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet eder.

Rüyada biriyle barışmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada boşanmış eşle barışmak maddi zarar edeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments