Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın altında el görmek

Rüyada toprağın altında el görmek

Rüyada toprağın altında el görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada toprağın altında el gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Rüyada toprağın altında el görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde toprak görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağı elle kazmak kazançlı işlere gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eline toprak almak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, inancının eksileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elenmiş toprak görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, işlerinin günden güne açılacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalettir.

Rüyada elini toprağa sürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa el görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada elleriyle toprak kazmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments