Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik para vermek

Rüyada eksik para vermek

Rüyada eksik para vermek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini eve kapatacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, açların doyacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada eksik para vermek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Rüyada eksik para almak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada eksik para vermek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Rüyada eksik para görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalettir.

Rüyada eksik para üstü almak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada eksik etek giymek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada kuranı eksik okumak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada eksik namaz kılmak gerginliğin biteceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments