Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik namaz kılmak

Rüyada eksik namaz kılmak

Rüyada eksik namaz kılmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada eksik namaz kılmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Rüyada eksik namaz kılmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada namazı eksik kılmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada eksik para üstü almak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulur.

Rüyada eksik abdest almak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çok mutlu olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet eder.

Rüyada eksik basamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı eksik okumak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, amaçlarını yerine getireceğine, hem de zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada abdesti eksik almak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments