Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları eksik görmek

Rüyada parmakları eksik görmek

Rüyada parmakları eksik görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, daha iyi anlaşır olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakları eksik gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada parmakları eksik görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarını eksik görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulur.

Rüyada eksik parmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yükseldikçe yükseleceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik namaz kılmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri eksik görmek rızık bolluğu içinde olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına tabir olunur.

Rüyada dişini eksik görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada eksik etek giymek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments