Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdesti eksik almak

Rüyada abdesti eksik almak

Rüyada abdesti eksik almak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdesti eksik almak gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Rüyada abdesti eksik almak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada eksik abdest almak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalettir.

Rüyada eksik diş görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi eksik görmek bahtının açık olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalettir.

Rüyada eksik parmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette öne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını eksik görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı eksik okumak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, şifa göreceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments