Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik abdest almak

Rüyada eksik abdest almak

Rüyada eksik abdest almak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eksik abdest almak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Rüyada eksik abdest almak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada abdesti eksik almak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, ticaretin açılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik para üstü almak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi eksik görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, keyfinin kaçacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret eder.

Rüyada eksik diş görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Rüyada eksik maaş almak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik namaz kılmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakları eksik görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments