Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik para üstü almak

Rüyada eksik para üstü almak

Rüyada eksik para üstü almak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına işarettir.

Rüyada eksik para üstü almak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada eksik para üstü almak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına yorulur.

Rüyada eksik para almak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eksik para vermek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Rüyada eksik para görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi eksik görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini eksik görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada eksik maaş almak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek özel hayatının renkleneceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments