Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun yutmak

Rüyada sabun yutmak

Rüyada sabun yutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işinden evine gidip geleceğine, itibar edineceğine işaret eder.

Rüyada sabun yutmak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada sabun yutmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kılı yutmak malının artacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişleri yutmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek kılı yutmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada tuz yutmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada cam kırıkları yutmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, alım gücünün artmasına rivayet eder.

Rüyada kırık cam yutmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kazançsız işler peşinde olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih yutmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments