Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek tahtası görmek

Rüyada ekmek tahtası görmek

Rüyada ekmek tahtası görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet etmektedir.

Rüyada ekmek tahtası gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Rüyada ekmek tahtası görmek çok iyi yerlere geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta üzerinde uyumak geleceğinin mutlulukla dolacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tahta kaşık görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada tahta üstünde yatmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta tencere görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada tebeşir tahta görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine inanılır.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek iyi günler yaşayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada satranç tahtası görmek doğru yatırımlar yapacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments