Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta üzerinde uyumak

Rüyada tahta üzerinde uyumak

Rüyada tahta üzerinde uyumak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada tahta üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada tahta üzerinde uyumak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yanlış bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalettir.

Rüyada tahta dolap görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada tahta tekne görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada ilan tahtası görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta takunya görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments