Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satranç tahtası görmek

Rüyada satranç tahtası görmek

Rüyada satranç tahtası görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın delalet eder.

Rüyada satranç tahtası gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada satranç tahtası görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada satranç oynamak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, insanlar tarafından sevileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Rüyada satranç taşı görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada satranç görmek mevki makam sahibi olunacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahtalar görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ileriye gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada çürük tahtaya basmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, uzun sohbetler edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta fıçı görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sorumluluk alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments