Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tebeşir tahta görmek

Rüyada tebeşir tahta görmek

Rüyada tebeşir tahta görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tebeşir tahta gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı ilerletmek için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada tebeşir tahta görmek neşeli zamanların yaşanacağına, hedeflerini tutturamayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, meşakkate düşeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tebeşirli tahta görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada renkli tebeşir görmek aile huzurunuzun bozulacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tebeşir görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tebeşirle yazı yazmak zahmete ve çileye düşeceğine, zorlukların baş göstereceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada tebeşir tozu görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments