Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kaşık görmek

Rüyada tahta kaşık görmek

Rüyada tahta kaşık görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kaşık gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada tahta kaşık yıkamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yeni mallara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tahta kaşıkla yemek yemek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kaşık satın almak zararların günden güne artacağına, tecrübe sahibi olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, refah düzeyinin artacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çalmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık almak geçiminin daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada tahta kaşık kırıldığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments