Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı seçmek

Rüyada halı seçmek

Rüyada halı seçmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı seçmek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Rüyada halı seçmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıç seçmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç seçmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, müjdeli haberler alınacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı seçmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eş seçmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet eder.

Rüyada mercimek seçmek başarıların çoğalacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada nohut seçmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde seçmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments