Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin kuruduğunu görmek

Rüyada derenin kuruduğunu görmek

Rüyada derenin kuruduğunu görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yeni projelere atılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine tabir olunur.

Rüyada derenin kuruduğunu gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada derenin kuruduğunu görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı kurutmak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı biber kurutmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş sebze görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane kurutmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş meyve yemek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dut yemek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, bolluk ve bereket göreceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments