Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği öpmek

Rüyada ekmeği öpmek

Rüyada ekmeği öpmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ekmeği öpmek gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada ekmeği öpmek saygının ve iletişimin bozulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada ekmek öpmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Rüyada bir zatın elini öpmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, statü atlayacağına delalettir.

Rüyada eniştenin elini öpmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada hızır ın elini öpmek iyi kısmetleri olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada baştan öpmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments